swingingguitars.nl

Backstage Boulevard

Door de geweldige samenwerking heeft het Trio Swingingguitars het gepresteerd om een cd op de markt te brengen die zijn weerga niet kent. Authentiek spannend maar zeker ook vernieuwend.

De cd is in eigen beheer uitgebracht en daardoor zijn de muzikanten sterk betrokken bij de muziek die zij ten gehore brengen.

Het strakke ritme van Gino van Loenen de benjamin van de familie zet het geheel met een ongekend ritmegevoel als een locomotief op de rails. De prachtige baslijnen die zijn broer Sascha van Loenen met schijnbaar gemak uit zijn vingers tovert geeft de solist Derick van Loenen alle vrijheid om met grote virtuositeit prachtige melodieuze solo’s te produceren!

Op de cd die overigens Backstage Boulevard heet, staan onder andere bekende Hotclub de France nummers van Django Reinhardt. En natuurlijk ook eigen nummers. Overigens is The van Loenen Trio bezig een tweede album op de markt te brengen die binnenkort geïntroduceerd gaat worden.

Wij houden u hiervan op de hoogte.

Van de onderstaande nummers kan een fragment beluisterd worden met een mp3 speler

Minor Swing - Django Reinhardt


Bossa Dorado - Dorado Schmidt


Theme There Eyes - Doris Tauber


Noto Swing - Lulu Reinhardt


Summer Fiesta - Swingingguitars


Backstage Boulevard - Derick van Loenen


Hungaria - Django Reinhardt


There Will Never Be Another - Harren Warren

De kosten van de cd bedragen € 12,50 exclusief verzendkosten. U kunt de CD bestellen door contact op te nemen met dit adres:

Derick van Loenen
Noorderweg 142
1222 PG Hilversum
Tel. 035-6858951 Tel mob. 06-51718835
Klik hier om een email te sturen


Veel plezier met het bekijken en beluisteren van de site